Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Tel020 665 3184
Fax: 020 668
 1850
info@berkenhamer.nl

Onze showroom is op afspraak geopend.

Bijzondere urnen te koop. Bezoek onze showroom in Amsterdam

U vindt in de showroom van onze stijlvolle steenhouwerij in Amsterdam bijzondere, exclusieve maar ook goedkope urnen van goede kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Wat mooi is aan een urn, bepaalt u vanzelfsprekend helemaal zelf. Precies om die reden bieden wij u volop keuze. Welke vorm, materiaal of maat u ook door onze steenhouwer wilt laten maken, wij regelen het. Onze urnen zijn te koop tegen een scherpe prijs, dus hoeft u niet te schromen bij ons dit vakwerk te bestellen.

Bel: 020 665 3184Contact

Een bijzondere urn is een urn die iets vertelt over uw dierbare; een tastbare herinnering aan die persoon Wij begrijpen dat uw wensen belangrijk zijn, omdat een standaard urn vaak net niet is wat u zoekt. U kunt daarom bij ons aangeven welk materiaal u wilt gebruiken. Kiest u bijvoorbeeld voor moderne materialen zoals glas of klassiek, of voor traditioneel materiaal zoals marmer. Wij hebben bijzondere materialen voor bijzondere urnen.

Kwaliteitsurnen tegen een scherpe prijs

Een urn is een blijvende herinnering aan uw dierbare en dient hierdoor aan bepaalde eisen te voldoen. Wij werken met diverse materialen waar u uit kunt kiezen zoals marmer, graniet en glas. Het maken van urnen van glas is een modetrend die pas later op is komen zetten, maar dit neemt niet weg dat wij hier inmiddels veel ervaring mee opgedaan hebben. Wij werken met verschillende technieken, waardoor wij heel gemakkelijk aan uw wensen kunnen voldoen. Al onze urnen van glas zijn dan ook van een zeer goede kwaliteit en te koop tegen een aantrekkelijke prijs.

Uiteraard kunt u naast het kiezen van materiaal ook kiezen voor een bepaalde vorm, lettertype en tekst die u hierop wilt. Wanneer wij uw wensen weten, gaan wij aan de slag met het vervaardigen van een bijzondere urn. Dit doen wij door een combinatie van zowel oude als nieuwe technieken. Dankzij de nieuwste apparatuur en computergestuurde machines kunnen wij de urnen precies naar wens vervaardigen. Ook voor huisdieren, zoals honden en katten.

Bijzondere urn naar eigen ontwerp

Steenhouwer Bap Honing
Bap Honing – Steenhouwer

Heeft u een eigen ontwerp? Vraag onze eigenaar Bap Honing dan eens naar de mogelijkheden. Vrijwel alles is mogelijk. De meeste urnen kunt u binnen en buiten plaatsen. Wij gebruiken materialen die tegen weersinvloeden kunnen zoals graniet, marmer, glas en RVS. Naast bijzondere urnen kunt u bij ons ook terecht voor gedenktekens in deze materialen en accessoires zoals porseleinen foto’s en beelden. Ook maken wij urnen voor huisdieren, waardoor u uw hond of kat op gepaste wijze kunt gedenken. Tenslotte kunnen wij u ook voor de restauratie van een granieten of marmeren urn van dienst zijn.

Zoekt u een bedrijf waar u urnen kunt kopen voor een goedkope prijs en toch van goede kwaliteit? Bekijk dan eens ons aanbod. U kunt er ook voor kiezen een bezoek te brengen aan onze showroom met urnen shop in Amsterdam. Vanuit alle windstreken ontvangen wij klanten; van Almere, Amstelveen, Zaandam, Purmerend, Haarlem tot de Bollenstreek en van Diemen, Landsmeer, Lelystad tot Flevoland en Utrecht. Ook u helpen wij graag bij het uitzoeken van een urn die aan al uw wensen voldoet.


Bel ons

Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Neem contact met ons op

We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Tel020 665 3184
Fax: 020 668
 1850
info@berkenhamer.nl

Onze showroom is op afspraak geopend.
Onze showroom is op afspraak geopend.

© 2018 Berkenhamer & Zoon

© 2018 Berkenhamer & Zoon