Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Tel020 665 3184
Fax: 020 668
 1850
info@berkenhamer.nl

Onze showroom is op afspraak geopend.

Steenhouwer in Amsterdam voor bijzondere gedenktekens

Het vak van steenhouwer is een eeuwenoud ambacht. Een creatief vak dat wij met veel passie uitoefenen. Onze locatie bevindt zich in het mooie Amsterdam waar u ook hele mooie en bijzondere gedenktekens kunt vinden. In het hart van Amsterdam, op de Dam, staat wel het belangrijkste en meest bijzondere Nederlandse gedenkteken ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Een prachtig voorbeeld van hoe belangrijk gedenktekens voor ons zijn. Iemand die u lief heeft gehad, vergeet u immers nooit!

Bel: 020 665 3184Contact

In onze steenhouwerij in Amsterdam vervaardigen wij exclusieve gedenktekens voor bijzondere mensen. Iemand is bijzonder als deze iets in uw leven heeft betekend; één van uw ouders, broers of zussen, kinderen of uw man of vrouw. Een gedenksteen schept een band, ook na het leven. Het is een blijvende herinnering aan iemand die iets heel moois heeft achtergelaten, namelijk goede en mooie herinneringen.

Moderne steenhouwer die werkt vanuit emotie

Steenhouwer Bap Honing
Bap Honing – Steenhouwer

Een moderne steenhouwer werkt vanuit emotie, want wij willen dat u een gedenksteen krijgt waar u zich fijn bij voelt. Ons advies is altijd om geen overhaaste beslissingen te nemen. Bovendien, op heel veel begraafplaatsen mag u pas na een aantal maanden een gedenkteken op het graf plaatsen. Volop tijd dus om in alle rust te kiezen en prijzen te vergelijken.

In onze steenhouwerij werken wij graag met de diverse soorten traditioneel natuursteen, maar ook met moderne materialen zoals RVS en glas. U kunt kiezen voor standaard of op maat gemaakt, voor groot of klein, voor stenen met letters of beeldhouwwerk. De eigenaar van Berkenhamer en tevens zeer ervaren steenhouwer Bap Honing, maakt u wegwijs in de mogelijkheden en helpt u de juiste keuze te maken. Uw persoonlijke wensen en ideeën vormen het uitgangspunt voor al onze ontwerpen als u bij ons iets gaat bestellen.

Lage kosten voor een bijzondere kwaliteit

Tijdens het ontwerpproces heeft u één contactpersoon; de steenhouwer. Op deze wijze kunt u direct uw wensen doorgeven. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt en uw keuze staat vast, dan gaan wij op ambachtelijke wijze maar met moderne technieken het gedenkteken vervaardigen. De prijs is afhankelijk van uw wensen, maar wij doen uiteraard ons best om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Naast het leveren van bijzondere gedenktekens hebben wij een gespecialiseerd team bestaande uit steenhouwers met jarenlange ervaring in het restaureren en herstellen van gedenktekens. Wij bedienen daarmee een breed werkgebied; van de Bollenstreek, Almere, Utrecht tot Amstelveen en van Landsmeer, Lelystad tot Diemen en van Flevoland tot Haarlem, Zaandam en Purmerend.

Onze gespecialiseerde steenhouwers kunnen onder meer de bestaande tekst opnieuw inkleuren of opnieuw verzakte monumenten funderen waardoor het er weer als nieuw uit komt te zien.

Wij maken een grafsteen en beletteren deze op maat. Voorbeelden van deze grafstenen zijn te zien in onze showroom in Amsterdam. Deze grafstenen maken wij ook ter nagedachtenis aan uw hond of kat.

Neemt u maar eens contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen graag de tijd voor u, omdat wij weten hoe belangrijk de laatste groet is. Heeft u bijzondere wensen, laat het ons dan weten. Wij zijn misschien niet één van de goedkoopste, maar zijn wel de beste steenhouwer in de regio Amsterdam.


Bel ons

Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Neem contact met ons op

We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Tel020 665 3184
Fax: 020 668
 1850
info@berkenhamer.nl

Onze showroom is op afspraak geopend.
Onze showroom is op afspraak geopend.

© 2018 Berkenhamer & Zoon

© 2018 Berkenhamer & Zoon