Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Tel020 665 3184
Fax: 020 668
 1850
info@berkenhamer.nl

Onze showroom is op afspraak geopend.

Grafonderhoud uitbesteden Amsterdam

Een grafmonument is de laatste rustplaats van een overledene en daardoor een zeer dierbare plek voor de nabestaanden. En plek waar men troost vindt tijdens de rouw, waar men zich nog even dicht bij een geliefde kan voelen, herinneringen kan ophalen of gesprekken voeren. Het grafonderhoud kan een troostrijke en dankbare activiteit zijn, maar dat is niet voor iedereen haalbaar. Daarom bieden wij in Amsterdam grafonderhoud op maat aan.

Er kunnen veel redenen zijn om niet in staat te zijn zelf zorg te dragen voor het onderhoud van het graf. Het kan bijvoorbeeld nog te pijnlijk zijn in een vroege fase van het rouwproces. Ook tijdgebrek is een veelvoorkomende factor. De combinatie van een drukke baan, een gezin en/of mantelzorg maakt het voor velen bijna onmogelijk om de volledige grafverzorging op zich te nemen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat u te ver uit de buurt woont. In al deze gevallen, is het onderhoud van het graf uitbesteden een goede oplossing.

Bel: 020 665 3184Contact

Totaalonderhoud graf in Amsterdam

Steenhouwer Bap Honing
Bap Honing – Steenhouwer

Een graf laten onderhouden door Grafsteenhouwerij Berkenhamer & Zoon betekent dat u volledig ontzorgd wordt, doordat een totaalonderhoud van het graf wordt aangeboden. In eerste instantie wordt gezorgd voor het grote onderhoud om zo het graf weer in een uitstekende staat te brengen. Dit betekent dat in geval van verzakking, het graf wordt opgehoogd en rechtgelegd. Verder worden de letters of letterplaat gecontroleerd op loszittende gedeeltes en bevestigen wij, waar nodig, onderdelen opnieuw. Kapotte onderdelen worden vervangen of gerestaureerd. U kunt het grafmonument laten reinigen en de letters op het graf laten schoonmaken en opnieuw lakken.

Grafonderhoud uitbesteden

Na deze eerste behandeling, wordt het graf maandelijks bezocht voor het reguliere onderhoud, dat noodzakelijk is om alles schoon en netjes te houden. Denkt u hierbij aan het behandelen tegen aanslag in de winter, het verwijderen van onkruid en mos, het grind reinigen of vervangen, de planten of struiken snoeien en afval zoals uitgedroogde bloemstukken, verwijderen. Hebben er onregelmatigheden plaatsgevonden, dan zullen wij dit altijd bij u melden.

Kosten grafverzorging door Berkenhamer & Zoon

Grafsteenhouwerij Berkenhamer & Zoon werd in 1920 opgericht in Amsterdam en staat sindsdien voor kwaliteit, vakmanschap en service. Naast het vervaardigen en restaureren van grafmonumenten, wordt ook grafonderhoud aangeboden. Momenteel is deze service beschikbaar op vijf grote begraafplaatsen in Amsterdam. Wilt u graag meer informatie over de kosten die zijn verbonden aan het onderhoud van een graf in Amsterdam, dan kunt u Berkenhamer telefonisch of via het online contactformulier benaderen. U bent ook altijd welkom in de showroom in Amsterdam – Oost om de mogelijkheden en prijs voor grafverzorging te bespreken.


Bel ons
Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam
Neem contact met ons op
We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Tel020 665 3184
Fax: 020 668
 1850
info@berkenhamer.nl

Onze showroom is op afspraak geopend.
Onze showroom is op afspraak geopend.

© 2018 Berkenhamer & Zoon

© 2018 Berkenhamer & Zoon