Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Tel020 665 3184
Fax: 020 668
 1850
info@berkenhamer.nl

Onze showroom is op afspraak geopend.

Bijzondere gedenkstenen in alle prijsklassen in onze showroom in Amsterdam

Afscheid nemen van een geliefde is een erg emotioneel moment. Er volgt een intense periode van rouw en gemis. Maar juist ook van herinneren en gedenken. Wanneer een dierbare is overleden wilt u graag een bijzondere gedenksteen ter nagedachtenis. Bent u op zoek naar een bedrijf dat exclusieve gedenkstenen op maat vervaardigt in de regio Amsterdam, dan zijn wij het bedrijf dat u zoekt. Wij zijn grafsteen makers en sinds 1920 vervaardigen wij op een ambachtelijke wijze moderne gedenkstenen; voor zowel graven als urnen. Wij begrijpen als geen ander dat een gedenksteen of gedenksteentje een persoonlijk monument is; een tastbare herinnering aan iemand die u zo lief heeft gehad. U kunt daarom bij ons rekenen op de beste kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Bel: 020 665 3184Contact

Na het overlijden van een dierbare gaat u een zeer moeilijke periode tegemoet. Een juiste gedenksteen kopen is dan een moeilijke beslissing, maar wel een uiterst belangrijke. Dergelijke zaken zijn erg persoonlijk. De meeste nabestaanden willen dat de gedenksteen zoveel mogelijk past bij de persoon die is overleden. Wat passend is kunt u uitsluitend zelf beslissen, maar wij kunnen u wel diverse voorbeelden geven. Uiteraard houden wij rekening met uw budget als u gedenkstenen of gedenksteentjes wilt bestellen. Wij hebben goedkope, moderne gedenkstenen te koop maar ook hele exclusieve exemplaren. Wij kunnen tevens gedenkstenen volgens uw eigen ontwerp vervaardigen.

Moderne technieken

Voor een gedenksteen kunt u kiezen uit diverse goedkope maar ook meer exclusieve materialen, moderne lettertypes en bijzondere toevoegingen. Ook het gebruik van vreemde talen is geen probleem. Op deze manier maakt u de gedenksteen namelijk heel persoonlijk. Een gedenksteen kan vervaardigd worden uit graniet, marmer, glas of roestvrij staal. De prijs van een granieten, marmeren of roestvrijstalen gedenksteen is afhankelijk van onder meer het materiaal dat u kiest. Het bewerken van sommige materialen, zoals marmer, neemt iets meer tijd in beslag dus daar dient u ook rekening met te houden in uw besluitvorming.

Steenhouwer Bap Honing
Bap Honing – Steenhouwer

Sommige technieken die wij hanteren, worden al eeuwenlang gebruikt om gedenkstenen te vervaardigen. Tegenwoordig maken wij ook gebruik van moderne middelen zoals geavanceerde apparatuur en computergestuurde machines om nog beter aan uw wensen te kunnen voldoen.

Goedkope en exclusieve gedenkstenen te koop

Ook het plaatsen van een gedenksteen doen wij professioneel en met veel respect. Om uw wensen duidelijk aan te kunnen geven, vinden wij het belangrijk dat u direct contact heeft met degene die de gedenksteen voor u gaat vervaardigen. Op deze manier heeft u met weinig schakels te maken en zullen er geen misverstanden ontstaan. Of u nu een goedkope of een hele exclusieve gedenksteen kiest; u kunt altijd rekenen op de beste kwaliteit en service. Wij bespreken vooraf persoonlijk uw bijzondere wensen. En u verneemt wat de kosten zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels een begrip geworden in de regio Amsterdam en Zaandam en bedienen een breed werkgebied onder andere:

  • Almere
  • Amstelveen
  • Bollenstreek
  • Diemen
  • Landsmeer
  • Lelystad
  • Utrecht
  • Zaanstad

Wij bieden ook diverse mogelijkheden om een goedkope grafsteen of grafzerk te vervaardigen. Sommige materialen kunnen wij inkopen tegen lage prijzen. Een aantal voorbeelden treft u aan op deze site. Heeft u interesse om de goedkoopste of meest exclusieve gedenkstenen in onze showroom in Amsterdam eens te komen bekijken? Neem telefonisch contact met ons op voor het maken van een persoonlijke afspraak. Onze eigenaar en adviseur Bap Honing geeft u dan graag de nodige informatie om samen met u te komen tot de juiste keuze.


Bel ons

Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Neem contact met ons op

We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Tel020 665 3184
Fax: 020 668
 1850
info@berkenhamer.nl

Onze showroom is op afspraak geopend.
Onze showroom is op afspraak geopend.

© 2018 Berkenhamer & Zoon

© 2018 Berkenhamer & Zoon