Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Tel020 665 3184
Fax: 020 668
 1850
info@berkenhamer.nl

Onze showroom is op afspraak geopend.

Gedenksteen voor uw kat? Wij hebben een showroom in Amsterdam

Vroeg of laat komt er een dag dat uw huisdier het aardse leven inruilt voor het eeuwige. Het overlijden van een kat of ander huisdier kan veel verdriet met zich meebrengen. De emoties zijn intens. Een huisdier maakt onderdeel uit van uw dagelijkse leven. Ze geven u die onvoorwaardelijke liefde en zijn ontzettend trouw. Door het overlijden ontstaat er een leegte. Het is dan ook zeker niet vreemd om een gedenksteen of gedenksteentje voor uw geliefde kat te laten maken. Wij kunnen u helpen, want wij maken ook bijzondere en exclusieve gedenktekens en grafmonumenten voor dieren. Van gedenkborden met kattenhalsband tot hartvormige natuurstenen accessoire met pootafdruk. Dit doen wij in onze moderne werkplaats in Amsterdam.

Bel: 020 665 3184Contact

Bijzondere gedenksteen voor uw kat

Wij vervaardigen al sinds jaar en dag gedenktekens voor huisdieren en doen dit met veel passie. In de loop der jaren hebben wij veel geleerd en kunnen dan ook diverse technieken toepassen om deze bijzondere gedenktekens te vervaardigen. U kunt kiezen uit een grafmonument van graniet, marmer, glas of RVS. Gaat u voor klassiek of voor een meer modern uiterlijk? Een gedenksteen of gedenksteentje voor een hond of kat is erg persoonlijk en daarom zijn uw wensen en ideeën erg belangrijk bij het vervaardigen hiervan.

Steenhouwer Bap Honing
Bap Honing – Steenhouwer

In ons land is het toegestaan om een kat of hond in de tuin te begraven. Veel mensen doen dit dan ook, om toch nog een stukje van een dier dat eens zo trouw was, bij zich te houden. Gedenkstenen of gedenksteentjes zijn een mooie manier om even stil te staan bij al die leuke herinneringen. In onze steenhouwerij maken wij graag voor u een exclusieve gedenksteen voor een bijzonder dier. Daarmee heeft u echt iets unieks! Wij leveren onze gedenkstenen in een breed werkgebied; van Almere, Amstelveen tot de Bollenstreek en van Diemen, Landsmeer, Lelystad tot in Utrecht en ook in Flevoland, Haarlem en Purmerend.

Gedenkstenen tegen lage kosten

U kunt tevens bij ons terecht voor allerlei accessoires voor bij een gedenkplaat, zoals porseleinen beelden, bronzen lampen, granieten vazen of fotolijst met de leukste foto van uw kat. Dat kan op een goedkope, maar ook op een wat kostbaarder manier. Brengt u maar eens een bezoek aan onze showroom in Amsterdam. Onze medewerkers geven u graag een rondleiding en laten u met liefde en plezier alle mogelijkheden zien. Samen met u bekijken wij wat u mooi en passend vindt en al pratend ontwerpen wij samen een mooie gedenksteen voor uw kat. Een gedenksteen die past binnen uw budget. Wij doen ons best om ook voor ú de kosten zo laag mogelijk te houden.

Wij leveren grafzerken en als u voorbeelden wilt zien dan kunt u bij ons terecht in de showroom. Onze steenhouwerij maakt deze uiterst professioneel. Ook verzorgen wij de restauratie van grafzerken, grafstenen en grafmonumenten.


Bel ons

Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Neem contact met ons op

We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Tel020 665 3184
Fax: 020 668
 1850
info@berkenhamer.nl

Onze showroom is op afspraak geopend.
Onze showroom is op afspraak geopend.

© 2018 Berkenhamer & Zoon

© 2018 Berkenhamer & Zoon