Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Tel020 665 3184
Fax: 020 668
 1850
info@berkenhamer.nl

Onze showroom is op afspraak geopend.

Een exclusieve grafzerk in alle materialen. Wij leveren in de regio Amsterdam

Bent u op zoek naar een ambachtelijk bedrijf in Amsterdam waar u een exclusieve grafzerk kunt laten maken? Stop dan met zoeken, want dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervaardigen bijzondere grafzerken geheel naar uw wensen waarbij u de keuze heeft uit verschillende materialen zoals natuursteen, glas en RVS. Wij bieden echter nog veel meer mogelijkheden en dit alles wordt precies voor u op maat gemaakt.

Bel: 020 665 3184Contact

Grafzerk tegen een scherpe prijs

Naast het materiaal kunt u uiteraard ook zelf de vorm kiezen. Grafzerken kunnen strakke of speelse lijnen hebben, gepolijst zijn of een ruwe uitstraling hebben. Ook kan een grafzerk gemaakt worden van diverse materialen zoals natuursteen, glas, RVS of zelfs een combinatie hiervan. Wij zijn misschien niet één van de goedkoopste bedrijven, maar wij leveren te allen tijde een goede kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Grafzerken zijn lange platen die het gehele graf bedekken. Een persoonlijk monument dat dient als bijzondere herinnering aan uw overleden dierbare(n). Wij besteden hier dan ook de grootst mogelijk zorg aan, zodat u altijd de grafzerk krijgt die u wenst. Bovendien kunnen wij deze voor u plaatsen in de regio's Amsterdam, Zaanstad, Utrecht en Almere.

Bijzondere grafzerken te koop

Steenhouwer Bap Honing
Bap Honing – Steenhouwer

Wij maken sinds 1920 op ambachtelijke wijze bijzondere grafzerken. Op deze wijze krijgt een grafzerk een exclusieve en authentieke uitstraling. Omdat het een belangrijk deel is van een blijvende herinnering aan uw dierbare, heeft u waarschijnlijk bepaalde eisen waar de grafzerk aan dient te voldoen als u deze wilt laten vervaardigen. Het combineren van materialen, letters en vormen kunnen leiden tot een bijzondere grafzerk. En dankzij de combinatie van oude en nieuwe technieken kunnen wij een grafzerk zelfs geheel naar eigen ontwerp vervaardigen.

Exclusieve grafzerken waren in het verleden voorbehouden aan de rijken en alleen in een klassieke vorm beschikbaar. Destijds waren dit vaak enkel grote platen natuursteen, voornamelijk hardsteen. Tegenwoordig zijn er ook goedkope grafzerken te koop in een modern jasje. Hierdoor is het mogelijk om een grafzerk compleet naar uw eigen wensen samen te stellen. Een natuurstenen grafsteen maken wij op professionele wijze. Door het afgesloten karakter van een grafzerk is deze praktisch onderhoudsvrij en nu dus in vrijwel iedere prijsklasse te koop. Wij plaatsen een grafzerk in de regio Amsterdam en Zaanstad, maar ook in Flevoland. Gemakshalve noemen wij een aantal plaatsen die tot ons werkgebied behoren.

 • Amsterdam
 • Almere
 • Amstelveen
 • Bollenstreek
 • Diemen
 • Haarlem
 • Landsmeer
 • Lelystad
 • Purmerend
 • Utrecht
 • Zaandam

Ook maken wij de vervolgteksten voor de grafmonumenten precies voor u op maat. Een vervolgtekst voor een grafmonument is op ieder gewenst moment te bestellen en te koop tegen redelijke prijzen.

Wilt u eens een bezoekje brengen aan onze grafsteenhouwerij om een aantal exclusieve grafzerken te bekijken? Dat kan. Wij hebben een showroom in Amsterdam, waar u deze op uw gemak kunt bekijken. De vorm, het materiaal of een combinatie van beide maakt dat deze bijzondere grafzerken afwijken van de vele modellen die u op begraafplaatsen ziet. Onze ervaren steenhouwer Bap Honing staat voor u klaar om u alle informatie te geven die u nodig heeft. Wij werken professioneel en uw opdracht zal bij ons in goede handen zijn.


Bel ons

Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Neem contact met ons op

We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Berkenhamer & Zoon
Valentijnkade 11
1094 SP Amsterdam

Tel020 665 3184
Fax: 020 668
 1850
info@berkenhamer.nl

Onze showroom is op afspraak geopend.
Onze showroom is op afspraak geopend.

© 2018 Berkenhamer & Zoon

© 2018 Berkenhamer & Zoon