Get Adobe Flash player

Bedrijfsprofiel

Meer dan 90 jaar vakmanschap in grafmonumenten in Amsterdam en omgeving

Grafsteenhouwerij Berkenhamer is sinds 1920 gespecialiseerd in het vervaardigen en restaureren van grafmonumenten en het plaatsen van vervolgteksten en onderhoud.

Vakmanschap
Ondanks de verregaande mechanisatie blijft bij het vervaardigen van grafstenen het echte oude handwerk altijd een belangrijke plaats innemen binnen het bedrijf. Doordat wij beschikken over geschoolde vakmensen, die ook het handwerk nog voor 100% beheersen, kunnen opdrachten waar hamer en beitel aan te pas komen, perfect worden uitgevoerd.

Kwaliteit
Dat alleen het beste materiaal goed genoeg is luidt de vaste stelregel van Grafsteenhouwerij Berkenhamer. Om verzekerd te zijn van de allerhoogste kwaliteit worden alle materialen door ons in de diverse steengroeven gecontroleerd op o.a. conditie en kleur.

Service 
Ieder die in de loop der jaren tot de afnemers van Grafsteenhouwerij Berkenhamer behoorde zal kunnen beamen dat onze firma het begrip SERVICE hoog in haar vaandel heeft staan. Dat wil o.a. zeggen: levering van topkwaliteit materiaal, zorgen voor vakkundige afwerking, een goede voorlichting bij aankoop en later een uitstekende nazorg. En uiteraard het stipt nakomen van de garantiebepalingen.

 

Berkenhamer & zoon is een gecertificeerd bedrijf.